Så mycket kostar Tinder Gold och Tinder Plus

Tinder Gold och Tinder Plus är två populära tillval som erbjuds på dejtingplattformen Tinder. Det är gratis att skaffa Tinder, men dessa extrafunktioner är avgiftsbelagda. Men är Tinder Plus och Tinder Gold värda pengarna – och vad kostar de här tillvalen egentligen?

Det ska vi ta reda på i denna artikel, där vi granskar både prisvärdhet samt de funktioner som inkluderas i Tinders båda tilläggspaket. Artikeln avslutas med att vi pratar mer om hur du kan finansiera Tinders tilläggspaket.

 

Läs mer: Så avslutar du Facebook.

 

Vad kostar Tinder Plus och Tinder Gold?

Tinder Gold kostar mellan 70 och 300 kronor i månaden, medan Tinder Plus kostar mellan 25 och 200 kronor per månad. Det pris du måste betala skiljer sig beroende på ålder samt huruvida du tecknar dig för ett årslångt Tinder Gold- eller Plus-abonnemang eller inte.

Nedan pratar vi mer om de prislistor som gäller, tillval för tillval.

 

Så mycket kostar Tinder Plus och Tinder Gold om du är under 30

 

Typ av tillägg Kostnad/mån Kostnad/år Du sparar
Tinder Guld 1 månad Cirka 150 kr Cirka 150 kr 0 %
Tinder Guld 6 månader Cirka 90 kr Cirka 500 kr Cirka 40 %
Tinder Guld 12 månader Cirka 70 kr Cirka 800 kr Cirka 55 %
Tinder Plus 1 månad Cirka 50 kr Cirka 50 kr 0 %
Tinder Plus 6 månader Cirka 30 kr Cirka 180 kr Cirka 35 %
Tinder Plus 12 månader Cirka 25 kr Cirka 270 kr Cirka 50%

Så mycket kostar Tinder Plus och Tinder Gold om du är över 30

 

Typ av tillägg Kostnad/mån Kostnad/år Du sparar
Tinder Guld 1 månad Cirka 300 kr Cirka 300 kr 0 %
Tinder Guld 6 månader Cirka 190 kr Cirka 1 100 kr Cirka 35 %
Tinder Guld 12 månader Cirka 125 kr Cirka 1 500 kr Cirka 60 %
Tinder Plus 1 månad Cirka 200 kr Cirka 200 kr 0 %
Tinder Plus 6 månader Cirka 125 kr Cirka 750 kr Cirka 40 %
Tinder Plus 12 månader Cirka 85 kr Cirka 1 000 kr Cirka 60%

Vad är Tinder Plus?

Tinder Plus är det billigaste uppgraderingspaketet för Tinder. Priset för Tinder Plus är cirka 100 kronor per månad om du är under 30, och cirka 200 kronor per månad om du är över 30. När du väl betalat den summa som krävs får du tillgång till unika funktioner som vanliga användare är utan.

 

5 funktioner som inkluderas i Tinder Plus

  • Du kan gilla (likea) hur många personer du vill. För gratisanvändare är det en begränsning som gäller.
  • Du kan gilla personer som befinner sig var som helst. Det vill säga utanför det område som gäller för gratisanvändare.
  • Du kan ångra dig, och gilla personer som du tidigare swipeat bort.
  • Du kan ”boosta” din profil en gång i månaden. Det innebär att du blir mer synlig på Tinder.
  • Du kan använda ”Super Like”-funktionen fem gånger dagligen. Så att den du ”Super Likear” verkligen får reda på att du gillar denne.

 

Vem bör skaffa Tinder Plus?

Tinder Plus passar bäst för personer som vill synas bättre på Tinder utan att behöva betala allt för mycket pengar. Tinder Plus passar även perfekt för personer som reser mycket, då den regionsbegränsning som gäller för gratisanvändare försvinner helt.

 

Vad är Tinder Gold?

Tinder Gold är det mest kostsamma tilläggspaketet för Tinder. Priset för Tinder Gold är cirka 150 kronor per månad om du är under 30, och cirka 300 kronor per månad om du är över 30. Tinder Gold inkluderar allt som Tinder Plus-användare får ta del av.

Det är främst möjligheten att kunna se alla som swipeat höger på din profil som särskiljer Tinder Gold gentemot Tinder Plus.

Tinder Gold lämpar sig bäst för Tinderanvändare som använder tjänsten mycket frekvent. Tinder Gold lämpar sig också väl för alla som regelbundet tar emot många gillningar och vill kunna sortera ut vilka som de vill prata mer med.

 

Så kan du finansiera Tinder Plus och Tinder Gold

Om du snabbt vill kunna skaffa ett längre Tinder Gold eller Tinder Plus-abonnemang är det bästa valet att ta ett SMS-lån. Du ska ha i åtanke att den räntesats som tillämpas är hög, så det är viktigt att du har försäkrat dig om att du kan betala av lånet snabbt såvida du tar ett SMS-lån.

SMS-lån (som även kallas för snabblån) kan du jämföra på låneportaler likt Sambla. Det är alltid en bra idé att jämföra långivarnas erbjudanden mot varandra på en låneportal, för att maximera dina möjligheter att ta ett snabblån med den lägsta möjliga räntan.

Snabblån utgör dock en högkostnadskredit. Det tål att upprepas.

Lämna en kommentar